Over Chris de Bruijn


Het leukste aan dit vak is het werken met ondernemers. Ik ben zelf ook ondernemer en snap wat mijn klanten bezig houdt. Voldoende omzet realiseren en de kosten laag houden. Ondernemen geeft veel vrijheid en zelfstandigheid. Maar kan soms ook best spannend zijn, zeker in tijden van economische onzekerheid. Dan is het prettig om te werken met een professional die zijn werk goed doet en die je de juiste adviezen geeft. En dat is precies wat ik graag doe.

Boeiend vak
Het is een vak dat mij steeds blijft boeien en waarin ik mij kan blijven ontwikkelen. Dat moet ook wel, want er verandert natuurlijk nogal eens wat in de regelgeving en het belastingstelsel. Om kwaliteit te kunnen leveren is het dus noodzaak om steeds op de nieuwste ontwikkelingen in te spelen. Daarnaast vraagt lidmaatschap van de NOAB dat ik ieder jaar studiepunten haal. En iedere drie jaar moet ik mij opnieuw kwalificeren om lid te kunnen blijven. Zo blijf ik altijd up to date.

Ervaring
Ik ben met dit werk begonnen in 1997. Als assistent-accountant bij een landelijk accountantskantoor dat zich richtte op MKB en de agrarische sector. De meeste van mijn klanten kwamen uit de agrarische hoek. Leuk werk en ik heb er enorm veel kennis opgedaan. In 2003 stapte ik over naar een advieskantoor waar ik mij verder ben gaan verdiepen in voor het MKB specifieke zaken. Daar werd ik echt een all round administrateur en adviseur. In 2007 was de tijd rijp om voor mezelf te beginnen en startte ik in Langbroek Administratiekantoor C. de Bruijn. Inmiddels zijn wij verhuisd naar Wijk bij Duurstede. Een andere plek waar het werk gewoon net zo leuk is.